Daglig leder Stig Mork på anleggsområdet for Alderstun i Tjongsfjord. Foto: prikkenoverien

Svartisen VVS vokser

Oppdragene har bokstavelig talt rent inn i 2016, og det har krevd flere ressurser for å få gjennomført prosjektene, og ikke minst - for å kunne ivareta kundene på en slik måte som vi ønsker.

Oppdragene har bokstavelig talt rent inn, og det har krevd flere ressurser for å få gjennomført prosjektene, og ikke minst - for å kunne ivareta kundene på en slik måte som vi ønsker, og levere kvalitet på alle områder. Nå har vi ansatt Line K.Antonsen som kontormedarbeider og Raymond Kristiansen som håndverker. 

Siden oppstarten for tre år siden har både oppdragsmengden og omsetningen økt jevnt og trutt, fra en omsetning på 1,1 million første år, til rundt 8 millioner i 2016. 

For meg som daglig leder og gründer, har det vært som å være med i et eventyr. Men det har også betydd knallhard jobbing hele tiden. 

Vi har også inngått samarbeid med rørlegger Svein Bloch. Sammen betjener vi blant annet en serviceavtale med kommunene Meløy og Gildeskål.

Høsten 2016 jobber vi med flere forskjellige prosjekter; barnehage og enebolig på Sørarnøy og renovering og utbygging av Alderstun.

-Stig Einar Mork

Ps! Hvis du vil kan du lese mer om saken på framtia.no

Line på kontoret. Foto: prikkenoverien